Mission

En av de roligaste uppgifterna i Anderstorps Missionsförsamling är att arbeta med missionsfrågorna. Det är ju församlingens uppgift att arbeta med mission både i vårt eget land och i andra länder.

Det finns ett särskilt missionsråd som arbetar med denna uppgift. Det kan innebära allt från klädinsamlingar till att hjälpa till med besök från Kyrkor i andra länder. Vidare så har vi i församlingen ungdomar som varje år är ute på volontärsuppdrag eller utbildning på olika ställen i världen!

Vi har en vänförsamling i Truskavets, Ukraina, vilken vi stöder med hjälpsändningar varje år! Församlingen där når många med hjälp från vår hjälpsändning och bygger samtidigt sin kyrka. Dom får föra många till tro på Jesus!

2009 hade vi också ett läger för barn från Ukraina!

Kontaktperson för Missionsrådet är Roland Olsson

Telefon: 0371- 174 22