Korfirmation

TILL DIG TONÅRING, SOM NU GÅR I ÅRSKURS 7

OCH TILL DINA FÖRÄLDRAR.

HÄR KOMMER INFORMATION OM KONFIRMATION I EQUMENIAKYRKAN ANDERSTORP.

I årskurs 8 inbjuder vi normalt till konfirmation i Equmeniakyrkan Anderstorp. Det är ett fantastiskt tillfälle att få träffas och prata om livet och lära mer om den kristna tron och bibeln, upptäcka vad kyrka och gudstjänst är.

Vårt upplägg har i många år varit start i september och avslutning på våren/i augusti med en läshelg i månaden med koncentrerad läsning fred 18.00 – lörd 12.00. Vi har dessutom haft en lektionsträff en vardagseftermiddag per månad i Equmeniakyrkan. På våren har vi tillsammans med andra grupper åkt på läger med båten Shalom, som har hemmahamn i Oskarshamn.

Denna höst har vi inte möjlighet att erbjuda detta. Församlingen söker ny pastor och den tjänsten är ännu inte klar. Därför har vi valt att vänta med konfirmationsarbetet just nu.

Har du frågor och funderingar får du gärna höra av dig till oss. Vi kan också berätta om hur konfirmandarbetet fungerar i församlingarna i närområdet.

Hälsningar från Ing-Marie Gustavsson-Jönsson,

pastor i Equmeniakyrkan Anderstorp.

0704-955 127, ing-marie@equmeniakyrkananderstorp.se