Information och föreningspolicy

Medlemsavgift

Anderstorps Equmenia har precis som de flesta andra föreningar en medlemsavgift.
För närvarande är medlemsavgiften på 200 kr för hela året. Om du börjar på hösten är det 100 kr. När du betalat in den kommer du att få ett medlemskort.
För att det skall vara enkelt för oss att fylla i dem så är det viktigt att du på inbetalningen skriver för och efternamn, samt vilken grupp du är med i. Du betalar bara EN medlemsavgift oavsett hur många grupper du deltar i. Som medlem är du försäkrad vid eventuella olyckor under våra aktiviteter.

Medlemsavgiften vill vi helst att du betalar in på Anderstorps equmenia bankgironummer som är 436-3974 men det går bra att betala till en ledare.

Du kan även betala via Swish nr 123 187 25 06 .

Vill du som inte är medlem stödja oss tar vi tacksamt emot en gåva.

Till dig som är förälder

Tack för det stora förtroendet ni ger oss när ni låter oss ta hand om ert barn en stund varje vecka.
För oss ledare är det inspirerande att så många barn och ungdomar tycker det är roligt att vara tillsammans med oss i Missionskyrkan.
Målsättningen med vårt arbete är att ge våra medlemmar en stunds lärorik och rolig gemenskap tillsammans med andra, dessutom vill vi berätta för deltagarna om vår kristna tro och vad den betyder för oss.

Equmenia har mottot ”Jesus Kristus är Herre!” , och det är det budskapet vi vill förmedla. Naturligtvis får man vara med i Equmenia även om man inte har en kristen tro, eller kanske inte funderar över trosfrågor överhuvudtaget.
Som förälder kommer ni att få inbjudningar till olika samlingar, då era barn medverkar på ett eller annat sätt. Vi hoppas också att ska känna er välkomna till gudstjänster och andra samlingar som vi har i vår kyrka.

Har du några frågor om kristen tro eller vårt arbete?
Då kan du vända dig till vår pastor, Ing-Marie Gustavsson-Jönsson på telefon 0371-164 00 eller               mobil 0704-955 127 eller mail, ing-marie@equmeniaanderstorp.se

Tack för att du tog dig tid att läsa detta, känn dig alltid välkommen till Anderstorps Equmeniakyrka!